Afleveringsinformatie

Maandag 19 juli: aflevering 1 & 2
Gösta is een 28-jarige kinderpsycholoog die voor zijn eerste baan aan het werk gaat in een klein dorp op het Zweedse platteland. Hij huurt een huisje in het bos, en verleent ook nog tijdelijk onderdak aan een Syrische vluchteling. Het wordt een dag met bijzondere gesprekken en ontmoetingen. Zijn vriendin weet een fikse teleurstelling in iets moois om te zetten.

Dinsdag 20 juli: aflevering 3 & 4
Gösta krijgt een cliënt die denkt dat het haar laatste consult bij hem is. Gösta's vader zit nog altijd bij hem thuis en besluit flink wat tijd en moeite te stoppen in de band met zijn zoon. De resultaten daarvan brengen niet per se het gewenste resultaat. Gösta's zoektocht naar een nieuwe fiets verloopt niet helemaal naar wens.

Woensdag 21 juli: aflevering 5 & 6
Gösta's vader heeft zijn eigen kijk op kledingadvies, en Saga mag beslissen of hij gelijk heeft. Gedrieën maken ze een ritje in de auto, waarbij er vele onderwerpen worden aangesneden. Eenmaal op de bestemming aangekomen, krijgt Gösta iets te horen wat hij nog niet wist. Ondertussen klopt Melissa aan bij haar broer voor relatie-advies.

Donderdag 22 juli: aflevering 7 & 8
Gösta krijgt een telefoontje van een goede vriend die inspiratie wil opdoen om liedjes te schrijven. Dat Gösta's verstandhouding met Lotta inmiddels ietwat ongemakkelijk is geworden, maakt zijn werk er niet makkelijker op. Gösta's moeder vraagt hem om advies over haar fotoproject. Het humeur van Gösta's vader klaart onverwachts op.

Maandag 26 juli: aflevering 9 & 10
Gösta's moeder besluit haar zoon op te zoeken, maar of dat een goed idee is, valt te bezien. Ook moet er worden nagedacht over wie precies waar slaapt, wat eenvoudiger lijkt dan het is. Ludde de labradoodle levert zijn eigen bijdrage aan de gezelligheid. Ondertussen begint de vermoeidheid Gösta parten te spelen op zijn werk, waar Lotta nu zijn mentor is.

 

Dinsdag 27 juli: aflevering 11 & 12
Na een slapeloze nacht op de veranda probeert Gösta Saga ervan te overtuigen dat een wandeling een goed idee is. Gösta's vader richt zijn energie op de bomen in het bos, en de eigenaar van het bos blijkt een probleem te hebben waar Gösta wat aan mag doen. Ondertussen zoekt Melissa toenadering tot Jonas, en heeft Hussein gepraat met Gösta's vader.