NTR Concerten
NPO ontdekknop

NTR Concerten

Concertregistraties van artiesten uit binnen- en buitenland.

Agenda

Guus Meeuwis live in the Royal Albert Hall

Uitzending: zaterdag 16 december, 21.10 uur, NPO 3
Voor Guus was het een lang gekoesterde droom om op te treden in The Royal Albert Hall, één van de beroemdste zalen ter wereld. De kroon op zijn jubileumjaar, want in de zomer van 2015 was het precies twintig jaar geleden dat hij doorbrak met Het is een nacht. Meeuwis koos ervoor om in Londen geen speciale gastoptredens te organiseren, maar om uit te gaan van eigen kracht. Hij speelt chronologisch zijn favoriete nummers van elke plaat en maakt zo een reis door twintig jaar hits. Bandleider en producer Jan-Willem Rozenboom opent het concert op spectaculaire wijze op het aanwezige pijporgel met een speciaal geschreven compositie.

Adele - Live in New York City
Uitzending: 25 december, 23.10 uur, NPO 3
Live optreden van megaster Adele in de Radio City Music Hall in New York voor van een publiek van fans en beroemdheden. Het optreden vond plaats vlak voor haar album 25 werd uitgebracht. Na een pauze van vier jaar werd er naar dit derde album uitgekeken. Adele zingt Hello en andere tracks van het album 25, waaronder All I Ask en When We Were Young evenals klassiekers  zoals Someone Like You en Skyfall.


The Rolling Stones – Havana Moon
Uitzending: vrijdag 29 december, 22.55 uur, NPO 3 
Aan het einde van hun Latijns Amerikaanse Olé Olé Olé!-tour treden Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts en  Ronnie Wood voor het eerst in hun muziekcarrière op in de hoofdstad van Cuba. Voor een publiek van meer dan een miljoen fans brengen The Stones hits als Jumpin’ Jack Flash, It's Only Rock ’n Roll, Gimme Shelter, Satisfaction en vele andere bekende nummers ten gehore.

 

Gids

Er zijn op dit moment geen gidsgegevens beschikbaar.