25 jaar Het Uur van de Wolf

Documentaire-programma waar alle kunstvormen in de etalage worden gezet. Veelkleurige films van en over spraakmakende kunstenaars en artiesten; vol verhalen die getuigen van nieuwsgierigheid en een eigenzinnige visie. Documentaires die worden gemaakt vanuit de kracht van verbeelding en willen inspireren, verbinden, ontroeren en ons het liefst ook laten nadenken.

O Amor Natural wint de Gouden Wolf

O Amor Natural

O Amor Natural is na een verkiezing onder documentairemakers verkozen tot beste Het Uur van de Wolf van de afgelopen 25 jaar! Regisseur Heddy Honigmann ontving de speciaal daarvoor gemaakte Gouden Wolf.

Jochem Myjer: Nog eentje dan

Jochem Myjer: Nog eentje dan

Regisseur Suzanne Raes volgt komiek Jochem Myjer tijdens het laatste deel van zijn ruim drie jaar durende theatertournee van Adem in, adem uit.

maandag om 20.25 uur op NPO 2

Binnenkort te zien

25 jaar Het Uur van de Wolf - Jochem Myjer: Nog eentje dan

Het Uur van de Wolf bestaat 25 jaar! Al sinds september 1995 brengt het programma de mooiste documentaires over iedere denkbare kunstzinnige discipline. Dat vieren we de komende maand met een documentaire over cabaretier Jochem Myjer, een jubileumprogramma en een selectie van buitenlandse kunstdocumentaires.Naar website