Zomerpodcast Top 6

Wat is er lekkerder dan luierend aan het strand genieten van een meeslepende podcast? Laat je in de podcastserie Baba meenemen in een verhaal over liefde in tijden van oorlog, luister in de podcast serie Kan je even langskomen naar het verhaal van de 29-jarige Lucas die per ongeluk vader wordt of duik in één van de grootste onopgeloste moordzaken uit de Nederlandse geschiedenis in Het geheim van Wijsman.

Deze en andere verhalen beluister je in onze zomerpodcast top 6.


De onbekende Cruijff

In De Onbekende Cruijff brengen de makers van Andere Tijden Sport een aantal minder bekende kanten uit het leven en de voetbalcarrière van Johan Cruijff voor het voetlicht.

BABA

BABA is een podcast van Willem Voogd over een onmogelijke liefde en een onwaarschijnlijke reis.

Kan je even langskomen

Kan je even langskomen vertelt het verhaal van Lucas, hij is 29 jaar, woont in Amsterdam Noord met zijn 2 kippen. Hij wordt onverwacht vader… maar de moeder kent hij eigenlijk niet zo goed.

De Lesbische Liga

Annefleur en Vera loodsen je door het landschap van lesbische media-aanbod heen in De Lesbische Liga podcast! Lekker met de lesbi’s dus, maar ook met de B’s en Q’s want in de Liga is iedereen welkom.

Het geheim van Wijsman

Op oudjaarsavond van het jaar 1921 reist de jonge advocaat Jacques Wijsman van Amsterdam naar Den Haag. Hij wil daar bij zijn ouders zijn verjaardag vieren. Maar als de trein op station Holland Spoor aankomt en de deuren opengaan, blijkt Wijsman dood. Vermoord.

De Omega

Audiothriller die zich afspeelt in het Nederland van 2034. Er vindt een zelfmoordgolf plaats onder jonge homo’s. ‘Kristalnichten’ worden ze in de media genoemd, omdat ze sterven aan een overdosis van de designerdrug crystal death. Alle zelfmoorden vinden plaats in de publieke ruimte. Een laatste noodkreet, zo lijkt het. Wanneer journalist Amira in een supermarkt getuige wordt van de zelfmoord van de 21e Kristalnicht, besluit ze een podcast aan deze jongens te wijden.