Het Klokhuis
NPO Start

Het Klokhuis organiseert open bedrijvendag voor kinderen

Geen dokter, advocaat of profvoetballer. Nee, steeds meer kinderen worden later eigen baas. Hoe geef je kinderen hiervoor de juiste tools? Die krijgen ze op zaterdag 30 maart tijdens de landelijke open bedrijvendag Het Klokhuis Onderneemt Backstage. Ruim 140 bedrijven in heel Nederland openen die dag speciaal voor kinderen hun deuren om ze een kijkje achter de schermen te geven. Van ketchupfabriek tot autowasserette en van hagelslagmaker tot hondenuitlaatservice, het aanbod is enorm gevarieerd.

Aanmelden
Is jouw kind een geboren ondernemer, of enorm nieuwsgierig naar hoe het er bij een bedrijf achter de schermen aan toe gaat? Bezoek dan op 30 maart een bedrijf bij jullie in de buurt. Ga naar www.hetklokhuis.nl/backstage, kies een bedrijf op de kaart en schrijf jullie in!

Over Het Klokhuis Onderneemt Backstage
Het Klokhuis Onderneemt Backstage is onderdeel van een crossmediaal project over Ondernemen dat jeugdprogramma Het Klokhuis heeft opgezet met steun van KVK (Kamer van Koophandel). Doel hiervan is om kinderen vertrouwd te maken met ondernemerschap, én om ze te inspireren ondernemende vaardigheden te ontwikkelen. Het is de tweede keer dat deze open bedrijvendag wordt georganiseerd. De eerste editie van Het Klokhuis Onderneemt Backstage was een groot succes.

Ga voor meer informatie naar www.hetklokhuis.nl/backstage.

Nieuws