Top of the Lake: China Girl
NPO Start

Top of the Lake: China Girl

Misdaadserie met o.a Elisabeth Moss, Gwendoline Christie en Nicole Kidman

vanaf 2 sept, 22.40u, NPO2

Afleveringen

Aflevering 1
Na vier jaar in Nieuw-Zeeland keert Robin Griffin terug naar Sydney om haar persoonlijk leven op orde te krijgen. Ze gaat op zoek naar de dochter die ze zeventien jaar geleden afstond voor adoptie, maar ontkomt er daarbij niet aan haar pijnlijke verleden op te rakelen. Dan spoelt op Bondi Beach een koffer aan met het lichaam van een Aziatisch meisje.

Aflevering 2
Patholoog Ray doet opmerkelijke ontdekkingen in de zaak die hij tot “China Girl” heeft gedoopt. Zijn bevindingen zetten Robin en Miranda op een eerste spoor naar de dader, waarvoor ze in de lokale seksindustrie duiken. Robin’s privésituatie vordert: hoewel Robin botst met Mary’s adoptiemoeder Julia, wordt een belangrijke ontmoeting gepland.

Aflevering 3
Als Mary’s leven op het punt staat te veranderen, interveniëren Julia en Pyke. Zo maakt Robin kennis met de complexiteit van het moederschap. Bij toeval ontdekt Robin een mogelijke lead voor het onderzoek. Ondertussen arriveert Al Parker in Sidney, en hij neemt het verleden mee; Robin staat voor een uitdaging om haar kostbare nieuwe leven te beschermen.

Aflevering 4
Nieuwe informatie over ‘China Girl’ bereikt Robin vanuit onverwachte hoek: voor de nieuwe getuige bestaat er geen twijfel over de dader. Puss overschrijdt ondertussen de grenzen van het toelaatbare, en bespeelt zijn schoonouders daarbij op conflictueuze wijze. Die strijd plaatst Mary in een complexe positie, maar pas op haar achttiende verjaardag realiseert ze zich de ernst van haar situatie.

Aflevering 5
Tijdens een conflict met Robin onthult Miranda een enorm geheim dat haar ten opzichte van de zaak in een ambivalente positie plaatst. De gedeelde zorgen voor Mary brengen Robin en Pyke dichter tot elkaar, terwijl Mary emotioneel steeds verder verwikkeld raakt met de mensen in haar nieuwe leven. Brett zoekt een manier om met zijn recentelijk ontdekte verlies om te gaan.

Aflevering 6
Als Robin en Pyke van Miranda horen dat Mary in een levensbedreigende situatie verkeert, komen ze in een nachtmerrie terecht. Terwijl in Silk 41 zowel Puss als de beelden van de beveiligingscamera zijn verdwenen, begint ook Miranda zich grote zorgen te maken om de toekomst. Robin moet snel doordringen tot de gedachtegang van Puss en zijn grote plan ontrafelen als ze haar dochter ooit nog levend wil terugzien.

Gids

Er zijn op dit moment geen gidsgegevens beschikbaar.