Top 2000
NPO Start

Top 2000

Muziekprogramma's over de lijst der lijsten

Vanaf 28 november, NPO 3

Bijwonen

Heel erg bedankt voor uw interesse in het bijwonen van de opnames van Top2000 a gogo 2019.

Aanmelden kan van dinsdag 1 oktober 12.00 uur tot vrijdag 4 oktober 12.00 uur via deze website.

De kosten voor het bijwonen van de opname zijn 10 euro per persoon en om de opname te kunnen bijwonen moet u minimaal 18 jaar zijn. Mocht u worden uitgenodigd  dan ontvangt u in de week van 1 november bericht.

Om zorgvuldig om te gaan met uw persoonsgegevens, verloopt uw aanmelding via het online boekingssysteem In The Picture. Helaas vraagt dit een paar extra handelingen van u. Mocht u nog nooit eerder gebruik hebben gemaakt van het boekingssysteem In The Picture, dan  moet er een eenvoudig account met wachtwoord worden aangemaakt. Vervolgens ontvangt u een e-mail met daarin een link om uw e-mailadres te bevestigen. Pas dan is uw aanmelding voltooid. Uw gegevens worden enkel gebruikt voor de uitzending waar u zich voor aanmeldt en na 30 dagen automatisch verwijderd.

Als u een opname bijwoont, maken wij radio- en/of televisieopnames die wij uitzenden via de Nederlandse Publieke Omroep. U gaat hiermee door uw aanwezigheid bij de opname akkoord en door dit onderaan het aanmeldformulier aan te geven (“Ik ga akkoord met het Privacybeleid en de Algemene voorwaarden van de NTR”).

Gids

Er zijn op dit moment geen gidsgegevens beschikbaar.