Kerst, Pasen, Suikerfeest, Chinees Nieuwjaar.. Diwali! Elk jaar vieren miljoenen Hindoes wereldwijd Diwali. Ook wel bekend als het ‘Lichtjesfeest’. Een prachtige feestdag waarop de overwinning van het goede op het kwade wordt gevierd. Dit jaar valt die op 4 november.

NTR-presentator Narsingh Balwantsingh en cabaretier Roué Verveer slaan voor het tweede jaar de handen ineen en maken samen de uitbundige en gezellige ‘De Diwali Show’, gebaseerd op de theatershow die al enkele weken door het land gaat. Geschikt voor jong, oud, Hindoes, atheïsten, anders gelovigen, gezinnen, stelletjes, vrienden... iedereen!

Kom alles te weten over Diwali, luister naar prachtige verhalen, lach om grappen, geniet van mooie dans- en zangoptredens en vier al het goeds in je leven tijdens ‘De Diwali Show’. Een gezellige, mooie en grappige theatershow die in een kleurrijk Bollywoodjasje is gestoken.

Met dans onder leiding van choreografe Kalpana Raghuraman, zang van Madhu Lalbahadoersingh en Lucky Singh en muziek verzorgd door De Diwali live band onder leiding van Setish Bindraban.

Narsingh Balwantsingh en Roué Verveer zijn beiden van Surinaamse afkomst. Maar waar Narsingh van Hindoestaanse afkomst is, is Roué dat niet. Maakt niet uit, Narsingh legt het Roué graag allemaal uit. In de eerste editie heeft Roué veel over de feestdag en cultuur (Hindoefilosofie) geleerd. Ook deze editie zal Roué weer nieuwe dingen leren, maar heeft hij zelf ook nog mooie verhalen te vertellen.

Voor de NTR presenteert Narsingh al jaren het programma Iedereen Verlicht, waarin hij in zijn tuk tuk op zoek gaat naar ‘verlichte’ mensen. Roué laat in zijn shows zien hoe belangrijk is het als je om elkaar en met elkaar kunt lachen.