NTR twee keer vertegenwoordigd in de top 5 van de Community top 100

Karim en Milena

Milena Holdert en Karim Amghar staan dit jaar op plek 3 en 5 in de Community top 100 media lijst! De lijst richt zich op inclusiviteit en wil mensen uit verschillende hoeken van de samenleving zichtbaar maken voor het bedrijfsleven, de cultuursector, media en de creatieve industrie.

Als onderzoeksjournalist werkt Milena Holdert voor Nieuwsuur. In 2019 werd ze al genomineerd voor ‘De Loep’ en won ze de prijs in de categorie ‘controlerend’ met haar onderzoek naar de Nederlandse miljoenensteun aan Syrische strijdgroepen.

Karim Amghar is vooral bekend van zijn boek ‘Van Radicaal Naar Amicaal’  en als NTR presentator van Het Ramadan journaal en het programma ‘Karim Pakt Zijn Kans’. Dit TV programma gaat over kansenongelijkheid in het onderwijs. 

 

In de categorie Gamechangers staat House of Vineyard op een gedeelde 1e plek 1 in de Community top 100 samen met Redouan Ait Chitt. House of Vineyard is een ballroom-groep die draait om vrijheid, dans, gemeenschap en inclusiviteit. In 2018 zond Het Uur van de Wolf een documentaire uit over House of Vineyard: Mother’s Balls van regisseur Catherine van Campen.