Kom naar de Open Studio Dagen

Mariëlle Tweebeeke 2018 nieuwsfoto

Wil jij weten hoe het is om achter de desk van Nieuwsuur te zitten? Tijdens de Open Studio Dagen op 1 en 2 september kan jij plaatsnemen op de plek van Mariëlle Tweebeeke.

Hoe wordt televisie en radio gemaakt? Wat komt daar allemaal bij kijken en hoe moeilijk (of makkelijk) is het eigenlijk om een programma te presenteren? 

Op de Open Studio Dagen in het Mediapark in Hilversum kun je dat en meer ervaren. Je krijgt écht een kijkje achter de schermen van diverse televisie- en radioprogramma’s. De toegang is gratis. 

Je kunt niet alleen naar hartenlust je presentatietalent testen in het decor van Nieuwsuur (NOS/ NTR). Ook kun je ervaren hoe het is om het populaire muziekprogramma Top 2000 a gogo te presenteren. Eens kijken of jij net zo snel kunt praten als Matthijs van Nieuwkerk! 

Misschien is radio meer je ding? Neem een radiopromo op in de mobiele studio van de NPO Radio 1-programma’s Nieuws en Co en NTR Kwesties. 


Op zoek naar de nieuwe Julius Caesar en Cleopatra

Kinderen kunnen hun gevoel voor drama testen in het decor van de hilarische jeugdserie Welkom bij de Romeinen. Het script ligt klaar, de kostuums en attributen zijn aanwezig, we missen alleen nog acteurs. Wie worden de nieuwe Cleopatra en Julius Caesar? 

Test je liever je kennis dan je acteertalent? Dan is de quiz van Studio Snugger meer iets voor jou. In de quiz komen allerlei onderwerpen vliegensvlug voorbij. Wat is waar, en wat niet? 

Meer informatie over de locaties en activiteiten vind je op de website van de Open Studio Dagen: www.openstudiodagen.nl. 

 

Meer nieuws