Kinderen opgelet: HONK, de vakantiesite van Schooltv

vakantiehonk

Wie herkent het niet, het is vakantie, en de verveling slaat toe.. Omdat al je vriendjes al op vakantie zijn en jij nog niet. Omdat het regent op de camping. Of omdat er maar geen einde komt aan die lange autorit. Voor díe momenten is er nu HONK, het leukste online zomerboek vol filmpjes over de meest uiteenlopende onderwerpen, en quizzen, puzzels, moppen en meer.

--> Neem meteen een kijkje op HONK! <--

HONK is er ter ontspanning, maar daagt je ook uit om nieuwsgierig te blijven en iets te leren. Hoe kan het ook anders? HONK is van de makers van Schooltv. Iedere week neemt een bijzondere Vakantiegast je mee in zijn of haar hobby’s. Wekelijks dus nieuwe video’s en spelletjes. Steeds in twee varianten; KIDS voor 6 tot 9 jaar en JUNIOR voor 9 tot 12 jaar.

Acht weken lang vrolijkt HONK saaie momenten op tijdens de vakantie. Met als Vakantiegasten o.a. actrice en presentatrice Stephanie van Eer,Youtuber Dodo, zangeres en actrice Stefania, comedian en presentator Edson da Graça, professioneel gamer Dani Hagebeuk en acteur Leendert de Ridder (Mees Kees). Zij vertellen je wat ze het liefst doen in de zomer, hun favoriete ijs én loodsen je iedere weeks langs de leukste video’s.

Naast toffe video’s zit HONK boordevol ander leuk vermaak, zoals spelletjes, quizjes, puzzels, hersenbrekers en woordzoekers.

Kortom: regenachtige middag? Kom maar op! Uren in de auto? Graag! Geen kind hoeft zich meer te vervelen deze zomer. Zien we je bij HONK?

Ga snel naar vakantiehonk.nl

Meer nieuws