Dropje genomineerd voor Emmy en Televizier-Ster Jeugd

Dropje

De NTR-kinderserie Dropje maakt kans op een Emmy Kids Award én op een Televizier-Ster Jeugd.  

Bij de Emmy's is Dropje genomineerd in de categorie Live-action. In die categorie moet de serie het opnemen tegen Juacas uit Brazilië, Hardball uit Australië en het Zuid-Koreaanse Extraordinary You. De winnaar wordt op 14 oktober bekend gemaakt in een online ceremonie. 

De Televizier-Ster Jeugd is een onderdeel van de Gouden Televizier Ring, en is de belangrijkste Nederlandse prijs voor kinderprogramma’s. Dropje neemt het hierbij op tegen kinderprogramma's Beestenbrigade en H3L. Of Dropje de Televizier-Ster Jeugd mee naar huis mag nemen wordt bekend gemaakt in de uitzending op 8 oktober.

Over Dropje
Dropje is een live-action animatieserie voor peuters. In de hoofdrol zie je Dropje, een pluchen knuffel, die in 'de Alleswinkel' woont; een winkel waar je álles kunt vinden wat je maar kunt bedenken. Doordat Dropje zo nieuwsgierig is, beleeft hij elke keer bijzondere dingen met de kinderen die langskomen. Alledaagse taferelen die voor ieder kind herkenbaar zijn, worden met Dropje grootse avonturen. Op zijn unieke, grappige en vaak onlogische manier weet hij hen steeds uit bizarre situaties te redden.

Kijk Dropje