Art Dept. zoekt jonge makers

Art Dept.

Docwerk is een werkervaringsplek voor (afgestudeerde) film- en mediamakers. Hier werk je vijf maanden onderbegeleiding van NTR en Van Osch Films aan Art Dept. voor NPO2 extra.

Tijdens het traject word je gecoacht als maker, krijg je workshops van gerenommeerde experts en is er ondersteuning bij het schrijven van je eigen filmplan (om door te stromen naar bijv. Teledoc Campus). Zo leer je de wegen binnen de omroep, Hilversum en het bredere werkveld. Je gaat met elkaar op pad om te researchen, draaien en monteren. Het resultaat wordt uitgezonden op NPO2 extra en is te zien op NPO Start!

Aanmelden

Reserveer 10 mei alvast in je agenda. We nodigen die dag een aantal sollicitanten uit in Hilversum om te vertellen waarom jij bij Art Dept. je talent wil aanscherpen. Stuur je motivatie van maximaal 1 A4, een CV en links naar je eerdere werk uiterlijk 3 mei a.s. naar sander.nieuwenhuijsen@ntr.nl ovv Art Dept. sollicitatie.

Heb je nog vragen dan kun je vooraf ook contact opnemen met eindredacteur Sander Nieuwenhuijsen (088-7799545, sander.nieuwenhuijsen@ntr.nl)Kijk ook hier voor meer informatie of stuur een mail met je vraag.

Art Dept. wordt gemaakt door Docwerk, broedplaats voor audiovisueel talent. Binnen Docwerk werk je vijf maanden, samen met NTR, NPO2 extra en Van Osch Films aan content voor Art Dept.

Docwerk is gevestigd in de Willem Twee-Fabriek in Den Bosch. Je krijgt een vergoeding van bruto €900,- per maand (o.b.v. 32 uur per week, incl. werkgeverslasten) plus reiskosten.
Na selectie start je in juni met de kick-off en eerste workshops en ga je vanaf september t/m december volledig aan de slag.

Meer nieuws