Opname bijwonen

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in het bijwonen van televisieopnames van de Top 2000. Onder aan deze pagina kunt u zich inschrijven voor de opnames van de Top 2000 QUIZ (18 en 19 november) of Top 2000 a gogo (17, 18, 19 december).

Aanmelden kan van 1 oktober 12.00 uur tot 4 oktober 12.00 uur 2022 via deze website. Mocht u worden ingeloot dan ontvangt u in de week van 5 november bericht.

De kosten voor het bijwonen van de opname zijn 10 euro per persoon en om de opname te kunnen bijwonen moet u minimaal 18 jaar zijn.

Om zorgvuldig om te gaan met uw persoonsgegevens, verloopt uw aanmelding via het online boekingssysteem In The Picture. Helaas vraagt dit een paar extra handelingen van u. Mocht u nog nooit eerder gebruik hebben gemaakt van het boekingssysteem In The Picture, dan  moet er een eenvoudig account met wachtwoord worden aangemaakt. Vervolgens ontvangt u een e-mail met daarin een link om uw e-mailadres te bevestigen. Pas dan is uw aanmelding voltooid. Uw gegevens worden enkel gebruikt voor de uitzending waar u zich voor aanmeldt en na 30 dagen automatisch verwijderd.

Als u een opname bijwoont, maken wij radio- en/of televisieopnames die wij uitzenden via de Nederlandse Publieke Omroep. U gaat hiermee door uw aanwezigheid bij de opname akkoord en door dit onderaan het aanmeldformulier aan te geven (“Ik ga akkoord met het Privacybeleid en de Algemene voorwaarden van de NTR”).