NTR Speelfilms
NPO Start

NTR Speelfilms

(Jeugd)films uit binnen- en buitenland

Bekijk de films online!

De 5 beste kijktips

De kerstvakantie komt er weer aan! Tijd om lekker dicht tegen elkaar aan te kruipen op de bank en te genieten van de leukste, mooiste en ontroerendste films en documentaires voor jong en oud! NTR tipt.

Filmtips - Tinker Tailor Soldier Spy

Tinker Tailor Soldier Spy

In tijden van de Koude Oorlog geniet de spionageveteraan George Smiley van de Britse geheime dienst van zijn pensioen. Als blijkt dat een oud collega van George een Russische spion is, wordt hij teruggeroepen door MI6 en gevraagd de spion op te sporen.

Tinker Tailor Soldier Spy is van 28 december t/m 4 januari 2019 te zien op NPO Start.

Filmtip - Lion

Lion

Een 5-jarige jongen raakt verdwaald in de straten van Calcutta, India. Hij is ver van huis en krijgt te maken met verschillende uitdagingen. Hij wordt geadopteerd door een Australisch stel, maar besluit 25 jaar later om op zoek te gaan naar zijn verloren familie.

Lion is van 24 t/m 31 december 2018 te zien op NPO Start.

Filmtip - Masha en de Beer

Masha en de Beer

Masha en de Beer de film! Masha, het jonge meisje dat niet stil kan zitten en zich graag met van alles bemoeit, beleeft de leukste en spannendste avonturen samen met haar beste vriend… de altijd vrolijke beer.

Masha en de Beer is van 26 december t/m 2 januari 2019 te zien op NPO Start.

Filmtip - Lepel

Lepel

Lepel, een 9-jarige jongetje, moet bij zijn gemene oma Koppenol wonen omdat zijn ouders al heel lang op reis zijn. Op een dag verstopt hij zich in een warenhuis en raakt hij bevriend met de stoere Pleun, zij woont stiekem in het warenhuis. Lepel beleeft samen met Pleun en verkoper Max de spannendste avonturen in de zoektocht naar een lieve moeder.

Lepel is van 28 december t/m 4 januari 2019 te zien op NPO Start.

Filmtip - Tonio

Tonio

Tonio, een 21-jarige jongen, wordt het slachtoffer van een zeer ernstig auto ongeluk. In kritieke toestand wordt hij naar het ziekenhuis gebracht, waar hij overlijdt. Zijn bestaan laat een enorme pijn achter bij zijn ouders, alles herinnert hen aan hem. Ze rouwen, maar moeten ook proberen te voorkomen dat hun eigen levens er niet aan kapot gaan.

Tonio is van 29 december t/m 2 januari 2019 te zien op NPO Start.