College Tour
NPO Start

College Tour

Interviewprogramma waarin studenten een inspirerende gast hun vragen mogen stellen.

Nieuwe reeks va 19 mei, NPO1

Over College Tour

Een nieuwe presentator, nieuwe spraakmakende gasten, een nieuwe zender; College Tour maakt dit jaar een nieuwe start, vanaf 19 mei op NPO 1. Kersverse presentator Matthijs van Nieuwkerk ontvangt daarin bijzondere gasten die naam gemaakt hebben in hun vakgebied.

De publiekswerving voor College Tour is begonnen. In de eerste reeks afleveringen kunnen de studenten vragen stellen aan strafrechtadvocaat Bénédicte Ficq, comedian Peter Pannekoek, reclamemaker en regisseur Diederick Koopal en het pianistenduo Lucas en Arthur Jussen.

De opnames van College Tour met Mino Raiola op 26 mei gaan niet door. Reden hiervoor is het feit dat hij vanwege een schorsing zijn vak niet kan uitoefenen, wat het ingewikkeld maakt om hierover vrijuit te praten. In College Tour praten inspirerende gasten met studenten over hun beroep en het is belangrijk dat dat zonder belemmeringen kan en dat de gast zonder beperkingen bevraagd kan worden.Meer informatie over de gasten.

Studenten kunnen zich hier aanmelden voor de opnames.

NTR en BNNVARA slaan de handen ineen voor de doorstart van het populaire tv-programma College Tour. De formule van het programma is eenvoudig maar ijzersterk: studenten mogen onder leiding van een moderator een inspirerende gast hun vragen stellen. In het nieuwe seizoen zal Van Nieuwkerk de rol van moderator op zich nemen.