5 jaar later
NPO Start

5 jaar later

Jeroen Pauw in gesprek met bekende Nederlanders

v.a. 21 dec | 23.00 uur | NPO1

Gasten in 2015

Dit jaar ontvangt Jeroen Pauw in 5 jaar later:

Maandag 21 december: Gordon
Met Gordon blikt Jeroen Pauw terug op wat waar is geworden van zijn torenhoge ambities als zanger, televisiepresentator en zelfs politicus. Ook Gordons onvervulde kinderwens komt ter sprake.

Dinsdag 22 december: Emile Roemer
Met SP-leider Emile  Roemer spreekt Jeroen Pauw over de harde politieke werkelijkheid. Hoe ga je verder na een teleurstellende verkiezingsuitslag voor de tweede keer op rij?

Vrijdag 25 december: Jan Smit
Jan Smit, de enige Nederlandse artiest die de Beatles weet te evenaren in de hitlijsten, vertelt over zijn succes en hoe hij omgaat met persoonlijk verlies.

Maandag 28 december: Adriaan van Dis
Met schrijver Adriaan van Dis spreekt Jeroen Pauw over zijn angsten voor een steeds verder veranderende wereld en zijn eigen eindigheid.

Dinsdag 29 december: Bert Koenders
Met de minister van Buitenlandse Zaken, Bert Koenders, praat Jeroen Pauw over de staat van de wereld en of we de conflicten in de islamitische wereld en terroristische dreiging die daar uit voortvloeit, hadden kunnen voorzien. En welke persoonlijke offers maak je als minister die de hele wereld over reist? 

Woensdag 30 december: Sven Kramer
Sven Kramer vertelt over de hardheid voor zichzelf en anderen en zijn ergernissen over de zesjescultuur in de Nederlandse topsport.

Rond 23.00 uur op NPO 1

Gids

Er zijn op dit moment geen gidsgegevens beschikbaar.