Verder Kijken: nieuw dvd-label

Wouter Klootwijk nieuwsbericht Verder Kijken

De omroepen BNN, NTR, VARA en VPRO zijn een nieuw gezamenlijk dvd-label gestart: Verder Kijken. Het label bevat kwaliteitsprogramma’s van bekende makers en profileert zich als Topcollectie van de Publieke Omroep.

De omroepen willen met het label de beste documentaires en journalistieke programma’s van de omroepen op dvd uitbrengen. Daarnaast gaat het label de release van nieuwe titels begeleiden met signeersessies, lezingen en presentaties. Het label is in samenwerking met Bertus Distributie/MoCD opgezet.

De eerste Verder Kijken-titels zijn: Floortje naar het einde van de wereld met Floortje Dessing (BNN, genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring), De wilde keuken met Wouter Klootwijk (NTR), De muur met Menno Bentveld (VARA) en Onze man in Teheran met Thomas Erdbrink (VPRO).

Per kwartaal verschijnen vier nieuwe titels. Medio november onder meer: Grensland met Jelle Brandt Corstius (VPRO), De Strijd met Gerdi Verbeet en Erik Dijkstra (VARA) en Hier zijn de Van Rossems (NTR). De collectie is verkrijgbaar in de betere boekhandels, speciaalzaken en webwinkels van de omroepen.

 

Meer nieuws