Sesamstraat viert feest!

sesamstraat-40 jaar-jubileumfilm

Jubileumfilm met het beste uit 40 jaar Sesamstraat.

Dit jaar bestaat Sesamstraat 40 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum ontwikkelde het langstlopende Nederlandse jeugdprogramma de film Sesamstraat viert feest! In deze film van 50 minuten zijn populaire scènes uit de afgelopen 40 jaar Sesamstraatgeschiedenis te zien met de acteurs van nu, én gastactrice Martine Bijl. Sesamstraat viert feest! is vanaf 17 oktober te zien in Beeld en Geluid.


Speciaal voor de jubileumfilm zijn klassieke bestaande scènes van de afgelopen 40 jaar opnieuw opgenomen. De hoofdrol is voor Elmo, die de kijkers meeneemt langs hoogtepunten en bijzondere momenten uit de afgelopen 40 jaar. Tijdens zijn wonderlijke reis moet hij, samen met de kijkers, op zoek naar verschillende voorwerpen, die hem toegang geven tot het feest in Sesamstraat. Zal het hem lukken?


De feestelijke première van de film vind plaats bij Beeld en Geluid in Hilversum, waar de film tijdens de herfstvakantie van 17 t/m 23 oktober te zien is op groot scherm. Daarnaast organiseert Beeld en Geluid veel leuke activiteiten rond de filmvertoning, zoals meet&greets en voorleessessies. Kijk op www.beeldengeluid.nl/sesamstraat.


In de kerstvakantie wordt Sesamstraat viert feest! uitgezonden op NPO Zappelin.


Geef een taart van Pino cadeau
Natuurlijk willen we dat zo veel mogelijk mensen de verjaardag van Sesamstraat meevieren. Doe daarom alle jarigen in je omgeving een gepersonaliseerde taart van Pino cadeau via sesamstraat.ntr.nl/site/#verjaardag De hele Sesamstraat-cast zingt de jarige toe!

 

Meer nieuws