Nieuw: NTR Podium Sessies

NTR Podium sessies-klassieke muziek-De Hallen-bijwonen

Het wekelijkse muziekprogramma Podium Witteman van de NTR breidt uit met live-concerten: de NTR Podium Sessies.
Vanaf zondag 5 april is het in De Hallen Studio’s in Amsterdam-West heerlijk nagenieten van het weekend met livemuziek door topmusici in de NTR Podium Sessies. In deze sessies biedt Podium Witteman na afloop van de live-uitzending vier zondagen lang informele miniconcerten met muziek in de sfeer van het programma. Gepresenteerd door muzikale spin in het web Floris Kortie.

Topmusici als gastprogrammeur
Het startpunt voor de NTR Podium Sessies vormen de optredens in Podium Witteman, iedere zondag live vanuit De Hallen Studio’s in Amsterdam. De programmering wordt verder aangevuld naar de smaak van een gastprogrammeur, wat leidt tot telkens wisselende unieke optredens.
Voor de eerste editie op zondag 5 april is dat de Amsterdamse strijkersformatie Fuse. Fuse wordt daarin bijgestaan door Mike Boddé, de huispianist van Podium Witteman. Na hun eerdere flirts bij Witteman is de vonk nu echt overgeslagen. Fuse en Mike verklaren elkaar muzikaal de liefde in een concert waarin klassiek en jazz prachtig samensmelten.

Fragmenten van de Podium Sessies zijn vanaf 10 april iedere vrijdag tussen 16.00 en 19.00 uur te horen in het Radio 4 programma Podium. De  complete Podium Sessies zijn de zondag na het concert om 18.30 uur te bekijken via NPO Cultura.
 
NTR Podium Sessies bijwonen
De NTR Podium Sessies vinden vanaf zondag 5 april op vier achtereenvolgende zondagen plaats om 20.00 uur in De Hallen Studio’s te Amsterdam. Ieder concert duurt ongeveer een uur en wordt vergezeld van een drankje. Kaarten kosten €10,- en zijn hier te bestellen.
 
Voor meer informatie over de NTR Podium Sessies, ga naar www.ntr.nl/podiumwitteman

Meer nieuws