Genomineerden NTR Radioprijs 2016 bekend

NTR Radioprijs 2016 Nieuws

De aanmoedigingsprijs voor jonge radiomakers uit Nederland en Vlaanderen, de NTR Radioprijs, wordt dit jaar voor de 26e maal uitgereikt. Dit jaar zijn er drie genomineerden uit Vlaanderen en vijf uit Nederland. En de programma’s gaan over zulke uiteenlopende onderwerpen als slapeloosheid, leven met een psychose, de rellen in Ede en natuurbeheer op de Veluwe.

Prijzen

Een onafhankelijke vakjury bepaalt welke van de nominaties de eerste en tweede prijs in de wacht slepen. Naast deze prijzen, die worden uitgereikt op 1 oktober, is er ook dit jaar weer een Publieksprijs. Het programma dat op Facebook de meeste likes krijgt, ontvangt op 1 oktober deze onderscheiding.

Luisteren en stemmen

Alle genomineerde programma’s zijn te beluisteren op ntr.nl/radioprijs - waarop ook uitgebreide informatie te vinden is over de programma's - en op Facebook. Daar kun je ook stemmen op je favoriete programma. De programma's worden bovendien uitgezonden in Radio Doc (NTR/VPRO) op de zondagen 28 augustus, 4 en 11 september, om 21.00 uur op NPO Radio 1. Presentatie: Michiel Veenstra.

 

 

Meer nieuws